Zoek

Afvallen

Afvallen bij il Cuore Moergestel

Wil het afvallen niet lukken en ben jij op zoek naar handvatten, voedingscoaching en begeleiding in de omgeving van Moergestel en Oisterwijk? Kom dan eens langs bij il Cuore en maak geheel vrijblijvend kennis.

Afslanken Moergestel

il Cuore is een innovatieve fitness club in Moergestel, vlakbij Oisterwijk, met veel specialisten onder een dak, waaronder gewichtsconsulentes. Zij kunnen jou helpen op het gebied van voeding, vetverbranding, spieropbouw en beweging. Kortom, alles wat hoort bij een gezonde leefstijl. Het klinkt altijd zo simpel; laat je wijntje staan, pak een boterham minder, pak een salade als lunch en eet niets meer na 20.00 uur ’s avonds. Maar wat is hier eigenlijk van waar en wat werkt voor jou? Bij il Cuore wordt er gekeken naar jou als persoon, naar wat jouw behoeftes zijn en waar jouw valkuilen liggen. Met behulp van een intake en wekelijkse consulten word je op een fijne manier begeleid naar een gezonde levensstijl.

Probeer de 12 Weekse Food Reset

In dit programma helpen wij je in twaalf weken om je voeding weer op de rit te krijgen. Met een handige app, op maat gemaakte eetschema's en wekelijkse coachmomenten werken we stap voor stap naar een leuk en houdbaar voedingspatroon, speciaal voor jou. What's in it for you?

  • Intake met startmeting als beginpunt
  • Wekelijkse coachmomenten met jouw persoonlijke coach
  • Een eindmeting om jouw resultaat te showen
  • Iedere week een nieuw, op jouw afgestemd, weekmenu
  • Automatische boodschappenlijst met producten uit jouw supermarkt
  • Een handige app met al je informatie bij elkaar

Interesse? Vul het formulier hieronder in voor meer informatie of plan direct een gratis kennismakingsgesprek via deze link.

Healthcheck

Doe de Healthcheck en ontdek waar jij nu staat.

Doe de Gewichtscheck

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Op schaal van 1 tot 10. 10 is super tevreden!
Wat heb je al geprobeerd om je streefgewicht te behalen?*
Wat denk je dat je nu nodig hebt om je doel te behalen?*
Op schaal van 1 tot 10. 10 is super gemotiveerd!
Zo kunnen we samen kijken of we jou verder kunnen helpen.