Zoek

Fitness Oisterwijk

Fitness bij il Cuore

Il Cuore is een jonge en frisse fitness club vlakbij Oisterwijk. Je vind hier een fitnessruimte die staat voor beleving, gezondheid en gezelligheid. Van de nieuwste apparaten met de eGym cirkel tot eeuwenoude Yoga technieken en de Yoga studio. Van uitdagende groepslessen of pittige krachttraining tot een heerlijke ontspanningsmassage bij een van de sportmasseuses.

Fitness op 5 minuten van Oisterwijk

Op maar vijf minuten rijden van Oisterwijk heb je het allemaal! En natuurlijk mag jij alles een week lang gratis proberen! Niet voor niets is il Cuore in zowel 2018 als 2019 verkozen tot beste sportschool van Brabant.

Jouw Road to Succes – Uniek in Oisterwijk en omgeving

Waarom wil je gaan trainen? Wat wil je bereiken? Hoe snel wil je resultaat? Wat is de meest effectieve weg naar jouw doel? Allemaal vragen die vaak maar één juist antwoord hebben. Samen met een persoonlijke trainer zoeken wij naar jouw antwoorden. De succesformule wordt stap voor stap ingevuld waarbij we kijken naar fitness, voeding en jouw mind om tot het ideale resultaat te komen. Van begin-meting tot tussentijdse fitness- of meetafspraken, alles wordt ingepland en vastgelegd om jou naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven te helpen. Dankzij de Road to Succes heeft iedereen die begint met fitness bij il Cuore dezelfde kans op succes!

Waarom kies jij voor fitness bij il Cuore?

  • Waarom kies jij voor fitness bij il Cuore Moergestel?
  • Twee keer op rij verkozen tot beste sportschool van Brabant
  • Jouw eigen Road to Succes, samengesteld door jou en je fitnesstrainer
  • Ruim aanbod groepslessen in de ochtend en avond
  • Met alle specialisten is il Cuore Moergestel meer dan alleen een sportschool
  • De gezelligheid van een sportschool in de buurt

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!