Zoek

De Healthscan

De healthscan bestaat uit drie onderdelen. Ten eerste vragen we je collega's om hun huidige situatie te beoordelen. Ten tweede gaan we dieper in de of de fysieke gesteldheid door middel van verschillende fysieke testen. Als derde bekijken we de mentale gezondheid van je collega's door middel van verschillende 1 op 1 gespreken met de leefstijl coach.
Vraag het je collega's

Begin by asking. Met deze zorgvuldige samengestelde vragenlijst krijg jij supersnel inzicht in de huidige gezondheidssituatie op de werkvloer. Pijlers als … , … en … komen aan bod en de uitslag wordt altijd besproken met een gespecialiseerde leefstijlcoach. Dit is de eerste stap naar een gezonder bedrijf.

De Fysieke Fittest

Weten hoe je collega’s er fysiek voorstaan? Door middel van gerichte testen bij il Cuore of op locatie achterhalen we de belangrijkste pijlers van de fysieke gezondheid van je werknemers. Zo kunnen we kunnen we resultaatgerichte verbeteringen aanbrengen binnen jouw bedrijf.

De Mentale Gezondheid

Deadlines, lange werkdagen of lastige collega’s… Allemaal stressfactoren die van enorme invloed zijn op jouw werkvloer. Met 1 op 1 coach gesprekken spreken we verschillende collega’s om belangrijke en meer gedetailleerde informatie te verzamelen over hoe het nu écht met ze gaat.

Check hoe fit jouw business is

Vraag een Healthscan voor jouw bedrijf aan

De Ondernemers Quick Scan

    Meerdere antwoorden mogelijk
  • Contactgegevens

    Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.