Zoek

Personal Training

Personal Training Oisterwijk Moergestel

Fitter, sterker, sneller, slanker en strakker met Personal Training bij il Cuore Moergestel.

Ben je op zoek naar een Personal Trainer in de buurt van Oisterwijk of Moergestel? Kom eens kijken bij il Cuore! Hier vind je een club die sport en gezondheid ademt en waar jij één-op-één met jouw Personal Trainer aan jouw trainingsdoel gaat werken. Een team van vijf gemotiveerde trainers staat klaar om je te ondersteunen. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden, of een mooie sportieve uitdaging, met de op maat gemaakte programma’s werk jij zo effectief mogelijk naar jouw doel!

Nadat je jouw trainingsdoel hebt vastgesteld wordt de balans opgemaakt. Vetpercentage, spiermassa, conditie en kracht worden gemeten en opgeslagen om later jouw resultaat inzichtelijk te maken. Zo weet jij waarvoor je jezelf iedere week in het zweet werkt! Proberen? Plan hier (link) jouw gratis proeftraining!

Voeding in combinatie met Personal Training

Heb je het sporten goed opgepakt? Mooi! Dan is het nu tijd voor voeding. Wist je dat een heel groot deel van je resultaat wordt behaald d.m.v. het aanpassen van je voeding? In combinatie met de juiste training is dit de meest efficiënte manier om richting jouw doel te werken.

Heb jij hulp nodig bij het afvallen, wil je graag aankomen of heb je een ander trainingsdoel en zoek jij iemand uit omgeving Moergestel en Oisterwijk? Dan staat onze gewichtsconsulente klaar om samen met jou en je Personal Trainer je voeding en training perfect op elkaar af te stemmen! Maak hier (link) vrijblijvend een afspraak voor jouw kennismakingsgesprek met onze gewichtsconsulente.

 

Voordelen van Personal Training bij il Cuore

  • Optimaal effect dankzij persoonlijke trainingsprogramma’s
  • Motivatie voor dat stapje extra is altijd bij de hand
  • Train één op één met minimale kans op blessures
  • Centraal gelegen in de buurt van Moergestel en Oisterwijk
  • Je spieren krijgen de juiste prikkel toegediend

Ja, ik wil een gratis proefles Personal Training