Zoek

Fysiotherapie Moergestel

Heb je tijdens het sporten last van gewrichten of spieren? Of belemmert jouw pijn je tijdens de dagelijkse werkzaamheden? De fysiotherapeuten bij il Cuore in Moergestel staan voor jou klaar. Ze beheersen vele technieken en behandelmethoden waarmee jouw specifieke klachten aangepakt kunnen worden. Indien gewenst kunnen ze je ook helpen jouw behandelingen vergoed te krijgen bij je zorgverzekeraar. Dus blijf niet langer zitten met pijntjes of klachten en kom langs of neem contact op voor een afspraak!

Medische fitness

Medische fitness is voor iedereen die zijn of haar algemene fitheid wil onderhouden of verbeteren en dat onder deskundige begeleiding. Er wordt gewerkt met een trainingsprogramma dat wekelijks anders is. Zo kunnen we een zo’n goed mogelijk resultaat bereiken en worden verschillende spiergroepen getraind. Medische trainingstherapie is een ideale vorm om op een sportieve, verantwoorde manier fitter te worden en dat lekker in de buurt van omgeving Moergestel en Oisterwijk.

Kinderfysiotherapie Moergestel en Oisterwijk

Kinderfysiotherapie richt zich op de behandeling van kinderen van elke leeftijd. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs, anders dan volwassenen; door te bewegen en tegelijkertijd te ontdekken, leren zij op een natuurlijke wijze over hun lichaam en de omgang met de wereld om hen heen. Het is belangrijk dat een kind in deze eigen ontwikkeling gestimuleerd wordt. Dat is de reden dat kinderfysiotherapie een apart vakgebied binnen de fysiotherapie is. Alle kinderfysio’s bij il Cuore Moergestel hebben verschillende nascholingen gedaan zodat er veel verschillende specialismes in huis zijn. Neem gerust contact met ons op, we vertellen je alles over de aandachtspunten en mogelijke behandelingen waarmee we een rol kunnen spelen in de ontwikkeling en begeleiding van jouw kind.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!