Search

Groepslessen

Groepslessen bij ilCuore in Moergestel
HIIT Boxing is een super effectieve workout omdat je aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen werkt. Is jouw boks techniek niet geweldig maar vind je het wel heel leuk om te doen? Tijdens deze les gebruiken we boksen enkel als middel, dus iedereen kan gewoon mee doen! Er is nauwelijks fysiek contact waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een blauw oog of een scheve neus.
Core stability/stretch is gebaseerd op een combinatie tussen pilates en yoga. Tijdens deze les komen er dus oefeningen voor die je terug kunt vinden tijdens yoga. Voor zowel geest als lichaam is dit een heel goede les. Zonder dat het zweet echt op je voorhoofd staat merk je dat je sterker wordt, dat je stabiliteit van het lichaam verbetert en dat jouw lichaamshouding beter wordt.
Danceworkout is gebaseerd op leuke dansmoves in een lekker tempo achter elkaar. Dit swingende uurtje vliegt voorbij door de gezellige sfeer, leuke muziek en het lekkere tempo. Wil jij aan je conditie werken, vet verbranden en lekker zweten? Doe dan zeker eens mee met deze les!
Bodypower is één van onze populairste groepslessen. Deze les brengt jouw krachtuithoudingsvermogen naar een hoger niveau. Behaal een maximaal trainingseffect en verbrand veel calorieën door mee te doen aan deze topper van een les. De les biedt je een totale body workout in 1 uur, wordt verzorgt op muziek en met behulp van allerlei materialen. Kortom een afwisselende groepsles voor mannen en vrouwen van elke leeftijd!

BBB

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. Tijdens deze les ligt de nadruk dan ook op die 3 zones. Elke les is anders en dat maakt onze lessen zo leuk, je krijgt elke les weer een andere trainingsprikkel en het blijft uitdagend. Je zult merken dat je je kracht-uithoudingsvermogen traint waardoor verzuring op kan treden, dit zorgt voor een heerlijk gevoel! Door verschillende oefeningen op basis van o.a. eigen lichaamsgewicht, gewichten en dynabands worden de “probleemzones” heel effectief getraind!
Spin & Fit is een super effectieve les door de perfecte combinatie tussen conditie en kracht. Het eerste gedeelte van de les begint in de spinningzaal, 30 a 40 minuten gaan we aan de fietsconditie werken om vervolgens door te gaan naar de groepsleszaal. Het tweede gedeelte van de les staat vooral in het teken van krachttraining waarbij heel het lichaam aangepakt wordt. Kortom een hele effectieve en gevarieerde les.
Spinning is een uitdagende groepsles waarbij je aan je conditie werkt. Een uur lang knal je op het ritme van krachtige en opzwepende muziek. Na een eenmalige conditietest kunnen onze geavanceerde fietsen de workout afstemmen op je eigen niveau. Het maakt dus niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderd bent want spinning doe je bij ons altijd op je eigen niveau!

Gelijk proeftraining aanvragen, vul je gegevens hieronder in!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!