Zoek

Spin & Fit

Super effectief & gezellig!

Met de Oisterwijkse Bossen en Vennen in de buurt is Moergestel een echt fietsersdorp. Heerlijk dus om eens aan de techniek, kracht en uithoudingsvermogen te werken tijdens deze les. In de nieuwe spinningzaal bij il Cuore volg je een krachtige groepsles op de spinbike! Werk aan je conditie, je techniek en verbrand tegelijk ook nog eens veel calorieën. 30 a 40 minuten lang fiets je op het ritme van krachtige en opzwepende muziek en vervolgens gaan we door naar het kracht gedeelte.

Wist je dat je met spin & fit bij il Cuore Moergestel

  • Je longinhoud vergroot?
  • Tot wel 400 tot 600 calorieën verbrandt in één uur tijd?
  • Je spieren en conditie op een leuke manier kan trainen?
  • Af kan vallen?
  • Je op ieder niveau, van beginner tot gevorderd, mee kan doen met alle lessen?

 

Begin to Spin

Heb je nog nooit op een spinningfiets gezeten en zou je graag op een rustiger tempo beginnen? Doe dan eens mee aan de Begin to Spin workout!
Door middel van een eenmalige conditietest wordt jouw niveau (wattage) bepaald en in een score uitgedrukt. Deze score wordt in de les ingesteld op de spinbike zodat de fiets precies weet hoe fit jij bent en daar wordt de weerstand op aangepast. Om de acht weken start er een nieuwe Begin to Spin Class die jou van het begin tot het eind alle ins en outs over spinning leert! Dus kom gerust eens een proeflesje doen en kijk of spinning iets voor jou is!

Spin & Fit

Spin & Fit is een super effectieve les dankzij de perfecte combinatie tussen kracht en conditie. Het eerste gedeelte van de les begint in de spinningzaal van il Cuore, 30 a 40 minuten wordt er aan jouw fietsconditie gewerkt om daarna door te gaan naar de groepsleszaal. Het tweede deel van de les staat in het teken van krachttraining, waarbij het gehele lichaam wordt aangepakt. Ben jij opzoek naar een effectieve en gevarieerde les in de buurt van Moergestel of Oisterwijk? Kom dan eens een proefles Spin&Fit doen bij il Cuore!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!