Zoek

Fitness Moergestel

Fitness bij il Cuore Moergestel

Ben jij op zoek naar een fittere lifestyle en wil je gezonder leven? Dan weet je dat fitness daar een belangrijk onderdeel van is. In Moergestel, maar op vijf minuten afstand van Oisterwijk, vind je il Cuore. Een jonge, frisse fitness club die al twee jaar op rij verkozen is tot beste sportschool van Brabant!

Als sporter maar ook als (nog) niet sporter heeft il Cuore Moergestel voor ieder wat wils. Zo train je met je vrienden en vriendinnen in een Small Group of werk aan je dansmoves in de Danceworkout. Verbeter je directe stoot in een boksles of fitness verantwoord, beheerst en op jouw eigen tempo met de eGym cirkel. Van groepslessen tot begeleid trainen of lekker je eigen weg vinden in onze moderne fitness, il Cuore heeft mogelijkheden voor iedereen! En natuurlijk mag jij alles een week lang gratis proberen!

Jouw ‘Road to Succes’ – Een uniek fitnessprogramma in Moergestel en Oisterwijk

Of het nu gaat om het verbeteren van je kracht of conditie, afvallen, fit ouder worden of in shape komen voor de zomer, iedereen die begint met fitness heeft daar zijn of haar eigen reden voor. Met het speciale Road to Succes programma kijken wij met jou naar je specifieke trainingsdoel, de reden waarom jij gaat fitnessen. Samen met een trainer stel jij een realistisch, haalbaar en op maat gemaakt programma vast, waarmee je richting jouw doel gaat werken. Van de beginmeting tot tussentijdse fitness- of metingsafspraken en van voedingsadvies tot wat extra aandacht voor mindfullness. Alles wat jij nodig hebt om fitter, gezonder en gelukkiger in het leven te staan. Jouw Road to Succes begint hier!

Waarom kies jij voor fitness bij il Cuore?

  • Twee keer op rij verkozen tot beste sportschool van Brabant
  • Jouw eigen Road to Succes, samengesteld door jou en je fitnesstrainer
  • Ruim aanbod groepslessen in de ochtend en avond
  • Met alle specialisten is il Cuore Moergestel meer dan alleen een sportschool
  • De gezelligheid van een sportschool in de buurt

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!