Yoga

Yoga brengt je dichter bij jezelf. Het brengt lichaam en geest in verbinding door verschillende houdingen en de ademhaling.
Hatha Yoga: brengt je dichter bij jezelf. Het brengt lichaam en geest door actieve houdingen in evenwicht. Yoga houdingen worden gecombineerd met ademtechnieken en meditatie vormen om na inspanning welverdiend te ontspannen.
Hot Yoga is een speciale vorm van yoga die gegeven wordt in de verwarmde yogastudio van il Cuore Moergestel waarbij de temperatuur wordt opgehoogd tot ongeveer 35 graden. Door het doen van yoga bij deze temperatuur werk je aan het ontgiften van je lichaam en daarmee verbetering van bijvoorbeeld je concentratievermogen en je gevoel van fitheid. Door de warmte voelt je lijf soepeler, wat ervoor zorgt dat je de yogahoudingen kunt verdiepen. Deze vorm van yoga zorgt voor extra ontspanning van je spieren en het verzachten van blessures. Net als andere vormen van yoga biedt het je ruimte om innerlijke rust en balans te ervaren.
Elke Yoga Nidra les bestaat uit eenvoudige, meditatieve bewegingen, laagdrempelige yogahoudingen en ademhalingstechnieken. Deze heerlijke ontspannende yoga vorm kun je binnen de muren van il Cuore Moergestel ervaren. Door tijdens de oefeningen aandachtig stil te staan bij de directe lichaamservaring, ervaar je rust en ontspanning. Wanneer je je echt diep ontspant, kom je tegelijkertijd echt tot leven. Alle oefeningen helpen je beter te ontspannen en te ademen. Door je adem te leren kennen, ontdek je wat er speelt, en wat je nodig hebt. Door je adem bewust te sturen kan je je lichaam en geest tot rust brengen. Een yogavorm die een nuchtere, down to earth benadering van stress en ontspanning behandelt.

Yoga bij il Cuore Moergestel

Yoga brengt je dichter bij jezelf. Het brengt lichaam en geest in verbinding door verschillende houdingen en de ademhaling. De verschillende houdingen worden gecombineerd met ademtechnieken en meditatievormen om na inspanning ook welverdiend te ontspannen. In de Yogastudio bij il Cuore Moergestel worden er drie vormen van Yoga beoefend, Hot Yoga, Hatha Yoga en Yoga Nidra. Allemaal vormen van Yoga welke jou helpen te ontspannen en jou helpen de verbinding tussen lichaam en geest (weer) te vinden. Ben jij opzoek naar een yogastudio in Moergestel, Oisterwijk en omgeving? Stop dan met zoeken en doe eens mee met een van onze yogalessen!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!