Zoek

Food Coaching

Afvallen, aankomen, vega, vegan... en ga zo maar door. Zoveel doelstellingen op het gebied van voeding, waar je mogelijk wel wat hulp bij kan gebruiken. Wij helpen je naar een gezond voedingspatroon dat ervoor zorgt dat jij weer lekker in je vel zit. Van afvallen tot wel een kilo per week, naar houdbaar resultaat op lange termijn. Het begint allemaal met een lifestyle change. Op deze pagina vind je alle info die je daarvoor nodig hebt. Inclusief de 12 weekse reset als perfecte start. Lees rustig verder.

12 Weekse Food Reset

In dit programma helpen wij je in twaalf weken om je voeding weer op de rit te krijgen. Met een handige app, op maat gemaakte eetschema's en wekelijkse coachmomenten werken we stap voor stap naar een leuk en houdbaar voedingspatroon, speciaal voor jou.

Food Workshops

Wil jij lekker interactief, samen met anderen, leren van de experts op het gebied van voeding een leefstijl? Dan is dit je kans. Hieronder zie je een overzicht van de eerst volgende workshops. Ben jij er ook bij?

Food Blogs

Gewoon lekker vanuit huis of onderweg leren over voeding? Check de blogs van de leefstijl coaches van il Cuore en word telkens een beetje gezonder!

Doe de gewichtscheck

Ontdek wat jij kan doen om jouw streefgewicht te behalen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Op schaal van 1 tot 10. 10 is super tevreden!
Wat heb je al geprobeerd om je streefgewicht te behalen?*
Wat denk je dat je nu nodig hebt om je doel te behalen?*
Op schaal van 1 tot 10. 10 is super gemotiveerd!
Zo kunnen we samen kijken of we jou verder kunnen helpen.