Zoek

Lifestyle

Lifestyle coaching in Moergestel & Oisterwijk

Wil jij naast het sporten bij Il Cuore nóg meer resultaat halen en gaan voor een gezonde leefstijl? Je gaat jezelf weer fijn voelen en gaat merken hoe fijn het is om te investeren in jezelf! Merk je dat je geen vooruitgang (meer) boekt met alleen sporten en ben je opzoek naar je eigen next level? Wij helpen jou graag om weer in contact te staan met je lichaam en je behoeftes doormiddel van coaching op verschillende manieren. Lees snel verder om te kijken welke coach bij jou past en plan een afspraak in!

Waarom kiezen voor leefstijlcoaching?

  • Vermindering van stress en negatieve gedachtes
  • Je leert jezelf en je behoeftes kennen
  • Leer hoe je kan omgaan met negatieve gedachtes
  • Ontdek hoe fijn het is om in jezelf te investeren
Jessica

Hoi! Ik ben Jessica en als Vitaliteitscoach met specialisatie in stress, voeding én beweging ga ik je helpen de juiste balans te vinden om weer lekker in je vel te zitten.

Samen gaan wij onderzoeken waar jouw klachten vandaan komen en maken we een plan van aanpak. Ik daag je uit om voor jezelf te kiezen. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar samen zorgen we ervoor dat jij tevreden bent met waar je staat. Met kleine stapjes ga je merken dat investeren in jezelf heel fijn voelt!

Ik help je weer in je kracht te staan. Door onder andere empathie wordt er écht naar je geluisterd. ‘KEI-Lekker In Je Vel’ is en inspiratie voor iedereen die op zoek is naar balans tussen werk, privé én ontspanning

Ik hoop je snel te ontmoeten bij il Cuore!

Eveline

Hi, ik ben Eveline, doctor in de medische psychologie, coach en yogadocent.

Al heel mijn leven heb ik een fascinatie voor de connectie tussen lichaam & geest. Ik ben wetenschappelijk opgeleid. Daarnaast speelt spiritualiteit altijd al een rol in mijn leven. In mijn werk pas ik inzichten uit beide werelden toe.

Het (te) lang onder stress staan en vastlopen in bepaalde ongezonde patronen kunnen ervoor zorgen dat je op een gegeven moment helemaal niet meer VOELT waar jij écht BEHOEFTE aan hebt. In alle rust breng ik je terug naar jouw natuurlijke en ideale staat van ZIJN. Hierdoor maak jij keuzes die 100% goed voelen voor JOU, waardoor jij je, zowel fysiek als mentaal, 100% HAPPY voelt én blijft voelen!

Coachen en yogales geven doe ik vol overgave, op een zo authentiek mogelijke manier. Van nature ben ik sensitief en gefocust, waardoor ik vaak te horen krijg dat mensen zich helemaal op hun gemak voelen bij mij.

Ik kan niet wachten om je binnenkort te ontmoeten bij Il Cuore!

Ja, ik wil gratis kennismaken met mijn lifestyle topper!