Zoeken

il Cuore Healthpartners

Welkom bij het Healthplatform van il Cuore Moergestel. Hier vind je de aangesloten bedrijven die gezondheid en sport net zo zo belangrijk en tof vinden als jij. il Cuore staat ervoor in dat deze bedrijven, met hun services en producten, bijdragen aan jouw fitte en gezonde lifestyle. Stuk voor stuk hebben ze leuke deals, acties of aanbiedingen waar jij als lid van il Cuore gebruik van kan maken. Alleen even je il Cuore app tonen en pakken die deal!
Fysiotherapie Schalke

Heb je tijdens het sporten last van je gewrichten of spieren? Of belemmert jouw pijn je tijdens de dagelijkse werkzaamheden? De fysiotherapeuten van Schalke Fysio bij il Cuore Moergestel, staan voor je klaar met een gratis inloop spreekuur voor de il Cuore Members.

Topsports Oisterwijk

Topsports Oisterwijk, the local number one voor al jouw sportartikelen. Van fitnesskleding, tot tennisballen en van de nieuwste sneakers tot de perfecte sporttas. And the best is yet to come. Want, ben jij lid van il Cuore, dan krijg je 10% korting op al deze toffe artikelen!

Steffi de Rijck

Steffi de Rijck, voedingscoach bij il Cuore, verwelkomt je graag met een gratis Health Check. Je wordt gewogen, gemeten en samen bespreek je jouw gezondheidsdoelen voor de komende tijd. Lid bij il Cuore of niet, iedereen die zijn of haar gezondheid wil meten is welkom.

Namasté Massage

Last van vermoeidheid, ervaar je stress of kan jouw immuunsysteem wel een boost gebruiken? Bij Namasté Massages wordt je in de watten gelegd door Norma. Expert op het gebied van ontspanning en herstel van het lichaam. En speciaal voor jou, als lid van il Cuore, pak je extra korting op je favoriete behandeling!

Tuinderij de Es

Om jouw healthy lifestyle nog completer te maken kun je voortaan je biologische groente bij il Cuore halen. Tuinderij de Es uit Haaren stelt iedere week een heerlijk, vers en biologisch groentepakket samen. Gecombineerd met de verassende recepten van de il Cuore foodcoaches, heb jij in een handomdraai een heerlijke en super gezonde maaltijd op tafel staan. Het enige wat je moet doen is bestellen en na je sportsessie je veggies mee naar huis nemen. Easy toch?

Nootje Oisterwijk

Nootje, the place to be als voorbereiding voor een goede borrelavond of een heerlijk en gezond ontbijtje. Bij Nootje koop je allerlei heerlijke delicatessen met de perfecte notenmixen als toppunt. En jij, als il Cuore lid, krijgt 10% korting op de meest gezonden mixen die je er kan vinden. Namelijk op de huisgemaakte Granola voor bij ontbijtje of op de ‘Puurnatuur mix’ die altijd en overal lekker is.

Kei-Vitaliteitscoaching

Ontdek de kracht van een gezonde leefstijl! Jessica van der Steen, vitaliteitscoach bij il Cuore gaat je helpen je doelen te behalen, door onder andere het herkennen en veranderen van je belemmerende gedachten. Schrijf je nu in voor een gratis kennismaking via de il Cuore app.

POW3R PT

Pow3r PT van Jur Haans staat voor verbetering van je fit- en gezondheid. Stap voor stap, op basis van de perfecte training op het juiste moment, werkt Jur samen met jou aan een fittere body. Ervaren? Dat kan. il Cuore leden plannen een gratis proeftraining in via de app.

il Cuore Business

Wist je dat sportende werknemers gelukkiger, zelfverzekerder, betere teamplayers en minder vaak ziek zijn? Dat heeft alles te maken met de belangrijke gevolgen die regelmatige sporten voor jou en je werknemers met zich mee brengen. Namelijk teambuilding, endorfine, weerstand & energie. Misschien iets voor jouw business? Klikken maar.

BluePrint EMS Training

Join the movement met EMS Training, een van de nieuwste en meeste effectieve trainingsmethodes van dit moment. BluePrint EMS training biedt jou, als lid van il Cuore, een gratis proeftraining en € 100 korting op jouw eigen EMS Home Edition!

Wordt Healthpartner bij il Cuore!

Is jouw business de perfecte aanvulling op de Health Partners van il Cuore? Klik dan op de knop hieronder en bekijk de benefits. En wie weet meeten we snel bij il Cuore!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!