Zoek

Spinning

Ultiem calorieën verbranden!

Vind je het heerlijk om in omgeving Oisterwijk en Moergestel tussen de bossen en Vennen te fietsen maar zoek jij nog wat extra uitdaging? Doe dan eens mee aan onze spinninglessen!
In onze nieuwe spinningzaal volg je krachtige en uitdagende lessen waarbij we aan de conditie en het uithoudingsvermogen werken. Daarnaast verbrand je met spinning ook nog een super veel calorieën!
Een uur lang fiets je op het ritme van krachtige en opzwepende muziek en elke les is weer een verrassing! De hoge intensiteit en het enthousiasme tijdens de les zorgen ervoor dat je optimaal traint en dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat!
Maar een ding is zeker, de intensiteit zorgt er in ieder geval voor dat je altijd voldaan bent na een uurtje spinnen!

Wist je dat je met spinning bij il Cuore Moergestel

  • Je longinhoud vergroot?
  • Tot wel 1000 calorieën verbrandt in één uur tijd?
  • Je spieren en conditie op een leuke manier kan trainen?
  • Af kan vallen?
  • Je op ieder niveau, van beginner tot gevorderd, mee kan doen met alle lessen?

 

Begin to Spin

Heb je nog nooit op een spinningfiets gezeten en zou je graag op een rustiger tempo beginnen? Doe dan eens mee aan de Begin to Spin workout!
Door middel van een eenmalige conditietest wordt jouw niveau (wattage) bepaald en in een score uitgedrukt. Deze score wordt in de les ingesteld op de spinbike zodat de fiets precies weet hoe fit jij bent en daar wordt de weerstand op aangepast. Om de acht weken start er een nieuwe Begin to Spin Class die jou van het begin tot het eind alle ins en outs over spinning leert! Dus kom gerust eens een proeflesje doen en kijk of spinning iets voor jou is!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!