Zoek

Food Workshops

Wil jij lekker interactief, samen met anderen, leren van de experts op het gebied van voeding en leefstijl? Dan is dit je kans. Hieronder zie je een overzicht van de eerst volgende workshops. Ben jij er ook bij?
Workshop - Get Healthy, The Basics

Een uur vol met tips en trics over gezonde voeding. Op donderdag 9 februari om van 19:30 tot 20:30u leer je over het maken van de juiste keuzes met voeding. Ook krijg je de nodige handvatten om je lessen direct toe te passen in je dagelijks leven. Zo leer je welke voeding wel of niet geschikt is voor jou doel of ontdek je meer over de verschillende momenten waarop je het beste kan eten. And best of all, de workshop is helemaal gratis. Zo dragen ook wij ons steentje bij aan een gezondere samenleving. Dus…. wil jij nóg gezonder leven, dan is dit iets voor jou.

Workshop - Hoe kan ik afvallen met houdbaar resultaat?

Op donderdag 23 februari van 19:30 tot 20:30u leer je over het maken van de juiste keuzes met voeding. Deze dag zal afvallen het hoofdthema zijn. Je leert welke keuzes je op korte termijn kan maken voor snel resultaat maar ook hoe je dit resultaat vast kan houden. Dus… wil jij ook wat kilootjes kwijt? Meld je direct GRATIS aan!

Workshop - Voel je fitter door de juiste voeding!

Klinkt goed he? Even geduld nog, deze workshop is nog ‘under construction’. Ergens in maart wordt ie gehouden. Je hoort van ons!