Zoek

De Oplossingen

Hier vind je een greep uit de gouden oplossingen die jouw bedrijf healthy en gelukkig gaan maken. Wat zou werken in jouw business?
Business Gym

Een gym op jouw bedrijfslocatie! Hoe tof is dat. Op basis van jouw wensen en onze expertise richten we de perfecte gym in, gewoon in jouw bedrijfspand. Gecombineerd met toffe challenges en workouts met een il Cuore trainer zorgen we ervoor dat jouw collega’s fitter worden en jij, als ondernemer, bijdraagt aan de gezondheidsdoelen van je werknemers. Kortom, een super efficiënte én effectieve manier om je business healty te maken.

Food Reset

In dit programma helpen wij je in twaalf weken om de voeding van jou en je collega’s weer op de rit te krijgen. Met een handige app, op maat gemaakte eetschema’s en wekelijkse coachmomenten werken we stap voor stap naar een leuk en houdbaar voedingspatroon. We starten met een gezamenlijke introductie om daarna dieper in te gaan op ieders belangrijkste targets. Met individuele en gezamenlijke doelstellingen zorgen we ervoor dat je collega’s ieder hun kilootje afdragen om dit doel te bereiken. So… Let’s Go Healthy!

Lifestyle Plus

In de vorm van workshops of one to one’s spijkeren we je collega’s bij op belangrijke lifestyle aspecten. Zo kan het zijn dat stressmanagement een factor is in de werk- of thuisomgeving. Maar ook onderwerpen als werkgeluk, vrije tijd management of omgang met collega’s en leidinggevende kunnen aan bod komen. Net wat belangrijk is voor jou business op dat moment. Allemaal met een vertrouwd gezicht van buitenaf zodat we elkaar ook echt een stapje verder kunnen helpen.

Check hoe fit jouw business is

Vraag een Healthscan aan voor jouw bedrijf

De Ondernemers Quick Scan

    Meerdere antwoorden mogelijk
  • Contactgegevens

    Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.