Zoek

Feesten en partijen

Iets te vieren? Gefeliciteerd!

Jarig geweest? Borrel met collega's? Familie dag? Er is altijd wel iets te vieren. Op de gezellige, warme feest-locatie bij il Cuore helpen we je graag om van jouw feest een topfeest te maken. Altijd op maat en altijd een succes! Meer weten? Check hier vast wat ideetjes over hoe jij jouw feest kan vieren, bekijk wat foto's voor een sfeerimpressie of scroll direct naar beneden en neem vrijblijvend contact met ons op!
Take it Easy

Liever een feest in een wat rustigere setting? Gewoon lekker je verjaardag vieren zonder de voorbereiding en al het werk op de dag zelf? Ook dat kan natuurlijk. Kom lekker binnen op de aanvangstijd van je feest en laat je in de watten leggen. Het is tenslotte jouw feest vandaag!

Walking Dinner Style

Jouw avond, volledige verzorgd met een diner waar jij het meeste van geniet! Met verschillende heerlijke gerechten verrassen we je gasten de hele avond lang. Van heerlijk gemarineerde gamba’s tot een mini broodje hamburger of van tonijn tataki tot een pompoen soepje. Natuurlijk gepaard met een heerlijk glas wijn of je andere favoriete drankje. De hele avond zoals jij het het lekkerst vind!

Dance all night long!

De beste zangers en DJ’s hebben al op het podium van il Cuore mogen staan. Van heerlijk Nederlandstalige meezingers tot lekkere beats richting het einde van de avond. Want een feest is geen feest zonder een paar gouden dance moves, toch? Met de beats van jouw eigen topper op het podium of met en suggestie van ons zullen je gasten de hele avond genieten van live entertainment. Let’s Party!

Ja, ik wil graag meer info over de feestmogelijkheden bij il Cuore

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.