Zoek

Small Group Training Moergestel

De Small Group trainingen bij il Cuore in Moergestel zijn super effectief en leuk om te doen. Deze manier van trainen combineert de effectiviteit van Personal Training met de gezelligheid van groepslessen. Je traint op afspraak en onder begeleiding van een ervaren trainer waardoor de trainingen erg persoonlijk zijn. Zo wordt er beter gekeken naar houding, uitvoering en blessures zodat jij verantwoord en snel fit kan worden!

Een Small Group Training bij il Cuore

Je stapt de fitness club binnen voor weer een heerlijke training. Zelfstandig doe je de warming up, bijvoorbeeld op de fiets, daarna ga je in een groepje van 3 tot 6 personen en onder begeleiding van jouw personal trainer een uur lang lekker trainen. De trainer zet de oefeningen uit en ziet erop toe dat jij deze op een goede en verantwoorde manier uitvoert. Je wordt gecoacht, gemotiveerd en gestimuleerd om net een stapje extra te doen, jouw duwtje in de rug naar snel resultaat! Elke les is anders en elke les heeft een nieuwe trainingsprikkel en dat allemaal op afspraak, de ideale stok achter de deur! Kortom, ben jij opzoek naar een gezellig en effectieve training in omgeving Moergestel en Oisterwijk? Doe dan eens mee met een Small Group training bij Il Cuore.

Voordelen van Small Group Training

  • Begeleiding en coaching door een personal trainer
  • Gezelligheid en plezier door het sporten met een groepje
  • Veel trainingsvariatie
  • Super effectief en motiverend
  • Train met je vrienden in één groep
  • Kracht en conditietraining
  • Veel variatie en blijvende trainingsprikkel

Voeding in combinatie met sport

Een optimaal resultaat behaal je sneller als je naast het fanatieke sporten ook rekening houdt met je voeding. Hiervoor kun je terecht bij onze gewichtsconsulent, zij maakt samen met jou een plan van aanpak en helpt om jouw doel te realiseren. Heb jij hulp nodig bij het afvallen en zoek jij iemand uit omgeving Moergestel en Oisterwijk? Kom dan eens langs en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatie gesprek bij onze gewichtsconsulent!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op!