Zoeken

Praktijkruimtes

Bij il Cuore streven we naar een multidisciplinaire aanpak op het gebied van body en mind. Wij geloven dat we de uitdagingen van leden en nieuwe sporters op verschillende manieren, vaak in samenwerking met elkaar, kunnen aanpakken. Zo bestaat het team bijvoorbeeld al uit een fysio, personal trainers en masseurs maar ook (holistisch) coaches op het gebied van leefstijl en voeding zijn actief bij il Cuore. Een mooi team waar jij ook onderdeel van uit kan gaan maken. Interesse? Klik op de ruimte die je aanspreekt voor alle extra voordelen.
Praktijkruimte 1

Deze ruimte is op de begane vloer en grenst direct aan de gym. Met de beats van de sportschool op de achtergrond is deze ruimte perfect voor de wat meer dynamische disciplines zoals bijvoorbeeld fysiotherapie of sportmassages.

Praktijkruimte 2

Deze ruimte is op de rustige eerste verdieping en is net wat kleiner dan de andere. De relaxte fauteuils bij het raam zorgen voor de perfecte setting voor coaching op het gebied van bijvoorbeeld voeding en leefstijl.

  • Inclusief zithoek en bureau tafel
  • € 375,- ex. btw per maand
Praktijkruimte 3

Deze ruimte bevind zich op de eerste verdieping en heeft een aparte ingang. Je kunt hier in alle rust genieten van bijvoorbeeld ontspanningsmassages of coachen in een rustige omgeving.

Praktijkruimte 4

De grootste beschikbare ruimte bevind zich op de eerste verdieping. Met ongeveer 35m2 is dit dé plek voor degene die wat meer ruimte nodig heeft. Zo kun je bijvoorbeeld beweging combineren met ontspanning of geniet je gewoon van vrijheid om je heen.

  • Marketing
  • Inclusief pantry
  • Inclusief energie
  • +-/ 35 m2
  • € 850,- ex. btw.
Praktijkruimte 5 - VERHUURD

Deze ruimte bevind zich op de eerste verdieping en is perfect voor bijvoorbeeld massages. Omdat de ruimte volledig inpandig is kun je de sfeer precies maken zoals jij hem perfect vind.

Praktijkruimte Flex

De Flex ruimte bevind zich op de rustige eerste verdieping van il Cuore. Bijzonder aan deze ruimte is dat je hem per uur kan huren, dit maakt hem ideaal voor het opstarten van je business. Hieronder alle belangrijke info op een rijtje.